Відбувся другий обласний методичний семінар для вчителів англійської мови

20 квітня 2017 року відбувся другий обласний методичний семінар «Використання інформаційно-комунікаційних технологій на уроках англійської мови». У заході взяли участь учителі англійської мови міста, яких було відібрано за результатами реєстрації на платформі «Дистанційне навчання педагогічних кадрів». 
Сьогодні технології та освіта сплетені досить тісно, практично у кожного вчителя є свої улюблені технологічні інструменти, які він використовує у своїй роботі, і які дозволяють йому дістати увагу учнів під час цікавих, захоплюючих шкільних занять. Так, під час практичної частини семінару Оксана Єрохіна, учитель Херсонської гімназії № 3 Херсонської міської ради, ознайомила присутніх з деякими інструментами освітніх технологій, які зараз так необхідні у арсеналі кожного вчителя, чи то для особистого використання або ж у якості навчальних посібників у педагогічному процесі. Учасники семінару вчилися створювати інтелектуальні карти за допомогою сервісу Popplet, працювали з  онлайн-сервісом Kahoot, який дає змогу створювати інтерактивні навчальні ігри, що складаються з низки запитань із кількома варіантами відповідей; знайомилися з можливостями Wikispaces - площадкою для віртуальних проектів, над якими студенти працюють командами або самостійно. 
Семінар відбувся на базі КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» за підтримки науково-педагогічних працівників Гори Тетяни та Ігошевої Марини, методиста міського методичного кабінету Гулюватої Наталії, амбасадора програми eTwinning Plus Діани Гетте, активних ітвінерів  Софієнко Олени (Херсонська гімназія №1) та Устимової Тетяни (Чулаківська ЗОШ Голопристанського району Херсонської області).

Немає коментарів:

Дописати коментар