І ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ БАТЬКІВСЬКИЙ ФОРУМ 
"НОВА УКРАЇНСЬКА ШКОЛА: ПЕДАГОГІКА ПАРТНЕРСТВА"



12 квітня 2017 року на базі Київського Палацу дітей та юнацтва відбувся І Всеукраїнський батьківський форум «Нова українська школа: педагогіка партнерства» за підтримки ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» та науково-педагогічного проекту «Інтелект України». Мета зустрічі – обговорення пріоритетних питань співробітництва родини й школи у створенні та забезпеченні сприятливих умов для розвитку, навчання та виховання дітей, які навчаються за програмою проекту «Інтелект України». Як виховати успішну та щасливу дитину? Якими мають бути домашні завдання у проекті «Інтелект України»? Як реалізується педагогіка партнерства у спектрі інноваційного педагогічного проекту? – такі питання поставлені для розгляду на форумі. До їх обговорення залучилися представники Херсонської гімназії № 1 Херсонської міської ради – Жмурченко Олена Олександрівна – класний керівник 1-А класу (клас працює за програмою «Інтелект України») та Задніпряна Катерина Сергіївна – заступник директора з виховної роботи.
Виступаючі зазначили важливість, актуальність і новизну проекту та висловили подяку авторській групі за підтримку і кваліфікований науково-методичний супровід.
Учасники форуму ухвалили резолюцію, в якій, зокрема, йдеться: «Високоякісна освіта – запорука щасливого майбутнього України. Ми впевнені, що наша держава пишатиметься випускниками проектних класів “Інтелект України”».

Немає коментарів:

Дописати коментар