Лексичний мінімум для ЗНО з англійської мови


лексичний мінімум англійськаЯкщо ви готуєтесь до ЗНО з англійської мови, неодмінно, велетенським знаком запитання перед вами стоїть лексика. З кількістю слів, які треба знати, все ніби-то ясно, адже вона вказується у програмі - 2500, а от з тим, які саме, скажімо прямо, - біда. Ніхто не може сказати, які саме слова трапляться у текстах на ЗНО, які ідіоми, фразові чи модальні дієслова. Доводиться вчити все підряд, що трапиться на очі, або що взагалі може вивчитись. 

Втім, не все так страшно і неясно. На допомогу в даній ситуації є лексичний мінімум, який рекомендований для опанування перед ЗНО. Давайте ознайомлю вас з ним. Це той, який нарешті вирішили додати до програми ЗНО на 2017 рік. В програмі на 2016 рік такий не вказувався. Зараз він є, тому завантажуйте!
ЗНО 2014
Дам ще пораду, як з ним працювати, щоб отримати максимальну користь:
Не варто вчити підряд всі слова. Не те що не варто, але й не можна. Краще спочатку пробігтись, наприклад, літерою "а", перекласти невідомі, а потім десь на чернетці або будь-де будувати з цими словами словосполучення. Чим смішніші і безглуздіші - тим краще))) Так, саме такі запам'ятаються найшвидше і на довше. Далі рухатись так само і з іншими літерами.
стріла
Застереження! Ні в якому разі не слід цілковито покладатись на знання лише цього мінімуму. Ніхто не може гарантувати, що в текстах не зустрінуться й інші. Цей - лише орієнтир, додаткова допомога. А краще всього готуватись, просто зацікавлено вивчаючи мову.

GOOD LUCK!

Немає коментарів:

Дописати коментар