Відбудеться апробаційне ЗНО з іноземних мов


Відбудеться апробаційне ЗНО з іноземних мовУкраїнський центр оцінювання якості освіти 16 квітня проведе апробаційне зовнішнє незалежне оцінювання випускників шкіл з англійської, іспанської, німецької та французької мов. До тестів з іноземних мов у 2017 році будуть додані завдання з аудіювання.

Головною метою аудіювання є перевірка розуміння абітурієнтами змісту тексту, сприймання тексту на слух та вміння вибрати основну інформацію.
Апробаційне ЗНО відбудеться в Київській, Львівській, Одеській областях та у Києві для випускників 2016 року.
Перелік ЗНЗ і кількість випускників, які зможуть взяти участь в апробаційному тестуванні будуть визначені освітніми департаментами Київської, Львівської, Одеської обласних і Київської міської державних адміністрацій. Список випускників, які братимуть участь у апробаційному ЗНО, навчальні заклади сформують самостійно. Загалом, участь у тестуванні братимуть 3 900 випускників.
Під час апробації будуть використані завдання різних рівнів складності: B1 — для випускників, які вивчали іноземну мову на рівні стандарту або на академічному рівні, В2 — для випускників, які вивчали іноземну мову на профільному рівні.
Формат проведення апробаційного ЗНО передбачатиме:
читання
використання мови
письмо
аудіювання
На виконання всіх завдань відведено 180 хвилин, з яких 30 — на виконання завдань з аудіювання.
За бажанням учасників результат апробаційного ЗНО може бути зарахований як оцінка за ДПА з відповідної іноземної мови. Ознайомитися з результатами апробаційного тестування можна після 26 квітня.

Немає коментарів:

Дописати коментар