ВІДЗНАКА МІЖНАРОДНОЇ ПРОГРАМИ ETWINNING


Херсонська гімназія № 1 Херсонської міської ради стала однією з 16 закладів загальної середньої освіти України, які отримали статус «eTwinning School»!  

eTwinning School – це нагорода, яку отримують найактивніші школи-учасниці програми. Нагорода була започаткована у 2017 році та покликана відзначити команду ітвіннерів й керівництво закладу, які на практиці доводять свою відданість ключовим засадам eTwinning. 

З 206 426 шкіл учасниць Європейської програми eTwinning та eTwinning Plus 1004 школи отримали дану відзнаку. З 908 українських шкіл-учасниць цього року було відзначено 16. 

Участь в eTwinning Plus позитивно впливає на імідж закладу освіти, оскільки:

- Дає можливість бути частиною найбільшої освітньої спільноти Європи;

- Дає право учням та вчителям відчувати себе повноцінними громадянами Європи;

- Підвищує обізнаність вчителів в інформаційно-комунікаційних технологіях, безпечному та відповідальному використанні Інтернету;

- Дозволяє на практиці впроваджувати інноваційні підходи до навчання;

- Мотивує як вчителів-ітвіннерів, так і інших вчителів школи до реалізації цікавих проектів в рамках eTwinning;

- Згуртовує вчителів в єдину дружну команду та покращує відносини між вчителями та учнями;

- Підвищує інтерес батьків учнів до діяльності закладу.

Вчителі-ітвіннери беруть участь у якісних проектах та здобувають найвищі нагороди у змаганні проектів на рівні Європи. Та, найголовніше, вони на практиці реалізують проектний підхід у навчанні та розвивають в учнів навички ХХІ ст., які сьогодні вимагає від них сучасний світ. Участь у проектах спонукає учасників постійно навчатися чомусь новому, а також показує практичну цінність навчання.

Бажаємо вчителям-ітвіннерам гімназії Тетяні Устимовій, Юлії Шахман, Олені Софієнко, Тетяні Катюсі, Наталії Мазуренко, Олені Кузьменко та Наталії Івановій творчої наснаги, нових звершень та успішних проектів!

Немає коментарів:

Дописати коментар