Третій обласний методичний семінар
для вчителів англійської мови міста


18 жовтня 2017 року відбувся третій обласний методичний семінар «Використання інформаційно-комунікаційних технологій на уроках англійської мови» за участю Вадима Назаренка (старший викладач кафедри теорії і методики викладання навчальних дисциплін КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти») та Марини Ігошевої (методист КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти»). Херсонська гімназія № 1 Херсонської міської ради гостинно приймала вчителів англійської мови міста, яких було відібрано за результатами реєстрації на платформі «Дистанційне навчання педагогічних кадрів».
Тренери семінару Діана Гетте (амбасадор програми eTwinning Plus), Олена Софієнко (заступник директора гімназії), Тетяна Устімова (учитель англійської мови) продовжили роботу щодо створення власного контенту вчителя та його поповнення сучасними інструментами освітніх технологій, які сьогодні є в арсеналі кожного викладача. Під час практичної частини семінару учасники опрацьовували нові технологічні інструменти, обговорювали можливості їх використання як в навчально-виховному процесі, так і дистанційно при роботі з обдарованими учнями. Вадим Назаренко зупинився на перевагах роботи з хмарним середовищем Google: пошта, календар, Word Online, Power Point Online, організація та проведення відеоконференцій за допомогою каналу YouTube тощо.

Усі учасники семінару відмітили, що захід пройшов на високому рівні та висловили вдячність за надзвичайно теплий, гостинний прийом.

Немає коментарів:

Дописати коментар