Практичний семінар для вчителів англійської мови міста
«Використання інформаційно-комунікаційних технологій
на уроках англійської мови»
23 лютого на базі Херсонської гімназії №1 Херсонської міської ради відбувся обласний методичний семінар «Використання інформаційно-комунікаційних технологій на уроках англійської мови». У заході взяло участь 18 учителів англійської мови міста, яких було відібрано за результатами реєстрації на платформі «Дистанційне навчання педагогічних кадрів».
В рамках семінару амбасадор програми eTwinning Plus Діана Гетте ознайомила присутніх з основними ідеями програми та можливостями, які вона відкриває для учнів та вчителів та поділилась досвідом участі у проектах eTwinning. В практичній частині семінару учасники  мали можливість створити свої аватарки за допомогою сервісу MyblueRobot та завантажити готові роботи на віртуальну дошку Padlet. За допомогою сервісу Tagul створено емблему семінару та, шляхом голосування, обрано найкреативнішу, використовуючи Dotstorming. Учасники отримали не лише корисні знання  та опанували сучасними ІКТ-інструментами, вони були задоволені від своєї роботи та виявили бажання приєднатись до програми eTwinning Plus, про що свідчили їх відгуки на сторінці TodaysMeet.
Семінар відбувся за підтримки науково-педагогічних працівників КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» Гори Тетяни та Ігошевої Марини, методиста міського методичного кабінету Гулюватої Наталії,   активних ітвінерів  Софієнко Олени (Херсонська гімназія №1) та Устимової Тетяни (Чулаківська ЗОШ Голопристанського району Херсонської області).
Планується низка таких навчальних семінарів протягом 2017 року.

Відео за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=vkg6TtX2Y_8


Немає коментарів:

Дописати коментар