Новий формат проведення засідання навчально-методичної ради



06 березня 2018 року на базі Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки відбулося засідання навчально-методичної ради методичного кабінету при управлінні освіти в онлайн форматі. Ільїна В.М., завідувач методичного кабінету, підвела підсумки діяльності методичного кабінету при управлінні освіти за 2017 рік та представила план роботи на 2018 рік.
Херсонська гімназія № 1 представила досвід роботи з питання «Використання сервісів хмаро орієнтованого середовища Офіс 365 в управлінській діяльності». Софієнко О.В., заступник директора гімназії, презентувала роботу адміністрації та вчителів щодо можливостей впровадження в адміністративну роботу основних та нових віртуальних сервісів Офіс 365: робота з документами онлайн, ведення та редагування календаря, створення опитувальників тощо. Панченко О.В., учитель української мови, ознайомила учасників вебінару з сучасним засобом взаємодії адміністрації та вчителів – віртуальною учительською закладу освіти. Вовченко В.М., учитель інформатики, зупинився на питанні щодо організації самоосвітньої діяльності педагогів, пояснив яким чином можливо зареєструватися на освітній платформі Microsoft Educator Community та пройти онлайн курси для підвищення кваліфікації вчителів.
Заступники директорів, перебуваючи на своїх робочих місцях, слухали доповідачів і робили текстові повідомлення в чаті, відповідали на поставлені питання.


Немає коментарів:

Дописати коментар