Міжнародна конференція PRO Camp

В рамках Року англійської мови в Україні 31 березня 2016 року в м.Київ відбулася міжнародна конференція PRO Camp, присвячена інноваційним способам організації дитячих таборів та освітніх проектів. Організатори заходу – Громадська організація GoGlobal  та інноваційний табір DEC camp, один з проектів DEC education, міжнародної освітньої агенції Східної Європи.
Спікери з США, Великобританії, Іспанії, України та Молдови ділилися власним досвідом щодо організації та проведення мовних таборів. Лідери ринку, експерти з бізнесу, тренери Міжнародної асоціації таборів та Американської асоціації таборів зупинилися на різноманітних аспектах та специфіці  адміністративної та методичної роботи.
Більше 100 учасників конференції – вчителі англійської мови,  переможці проекта "English Language Teachers – Agents of Change", тренери British Council, мали можливість обмінятися ідеями, дізнатися про інновації, знайти однодумців. Херсонську гімназію № 1 Херсонської міської ради представляла заступник директора з навчально-виховної роботи Олена Софієнко.

Усі учасники заходу погодилися з тим, що основним завданням є показати дітям, що вивчення мов – це легко і просто. Що літній табір може бути веселим, розважальним та яскравим. Сподіваємося, що для багатьох дітлахів це літо буде незвичайним та незабутнім!

Немає коментарів:

Дописати коментар