ХІІ ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНКУРС MICROSOFT "УЧИТЕЛЬ-НОВАТОР"

ХІІ Всеукраїнський конкурс Microsoft
Перемога у XII Всеукраїнському конкурсі Microsoft "Учитель - новатор"

Конкурс «Учитель – новатор» щорічно проводить компанія «Майкрософт Україна» за сприяння Інституту інноваційних технологій і змісту освіти Міністерства освіти і науки на виконання програми «Партнерство в навчанні». Метою конкурсу є опанування освітянами сучасних педагогічних та інформаційно-комунікаційних технологій і підтримка роботи педагогів у розробці та впровадженні мультимедійних програмних засобів навчання.
Конкурс спрямовано на підвищення якості навчання учнів за допомогою інформаційно-комунікаційних технологій, виявлення кращого досвіду створення інноваційних освітніх програмних продуктів на основі ресурсів Microsoft, розвиток ініціативи педагогів, студентів і науковців у розробці та вдосконаленні навчально-методичних матеріалів, мотивування педагогів до використання ІКТ в навчально-виховному процесі.
У цьому році в конкурсі брали участь 652 учителів України. Херсонська гімназія №1 надала роботу «Вишиванка – символ Батьківщини, дзеркало народної душі» – спільний проект учнівського, батьківського та вчительського колективів гімназії. Кропітка праця не залишилася непоміченою і, як результат – перемога у XII Всеукраїнському конкурсі Microsoft "Учитель - новатор". 
8 квітня директор гімназії Устинова Наталія Валентинівна презентує проект та отримає нагороду на VII Всеукраїнському форумі Microsoft "Учитель - новатор".
Вітаємо з перемогою!

Немає коментарів:

Дописати коментар