Підсумкова щорічна конференція eTwinning Plus


 27 грудня 2018 року за сприяння Департаменту загальної середньої та дошкільної освіти Міністерства освіти і науки України, PSA Ukraine  та Європейської комісії у м.Київ відбулася підсумкова щорічна конференція eTwinning Plus.
Учасниками конференції стали вчителі та директори шкіл, які отримали  European Quality Label. Місто Херсон та Херсонську гімназію № 1 Херсонської міської ради  представляли директор Наталія Устинова та вчитель англійської мови Олена Софієнко, яка отримала відзнаку Європейського рівня за участь у проекті “Christmas Around the World”.
Під час конференції підведено підсумки щодо розвитку та успіхів програми в Україні та визначено перспективи у наступному навчальному році. З вітальним словом виступили головний спеціаліст відділу змісту освіти, мовної політики та освіти національних меншин Департаменту Оксана Коваленко та керівник програми eTwinning Plus Сергій Теплов. Під час практичної частини усі присутні мали чудову нагоду відвідати корисні майстер-класи та обмінятися досвідом між учасниками програми.
По закінченню конференції усі учасники отримали подяки та сертифікати.

 Ви можете переглянути фото за посиланням

Немає коментарів:

Дописати коментар