"НА УРОК" ТА "ВСЕОСВІТА": МАТЕМАТИКА


      Учні Херсонської гімназії №1 вже вдруге беруть участь у Всеукраїнській Інтернет-олімпіаді "На Урок". От і в цьому році з дисципліни «Математика» звання найкращого виборювали більше ніж 70 учнів з 5 по 9 клас.  Завершився осінній тур і ми раді привітати переможців. 
          Незалежно від результатів конкурсу, кожен учасник отримав електронний сертифікат про участь. Подяка учителям, які підготували учнів до олімпіади: Іванова А.Г., Бабенко Ж.Ю., Скиба А.М. 
     Хочеться відзначити роботу вчителя математики Бабенко Ж.Ю. Її учні у олімпіаді вибороли 11 призових місць. Учень 1(5)-Б класу Гусак Микола виборов І, а Мартинова Анастасія учениця 1(5)-А класу - ІІІ місце серед учасників 5 класів з міста Херсона. Учні молодого вчителя Скиби А.М. вибороли 8 призових місць. 5 учнів 3(7)-А класу Херсонської гімназії №1 посіли перші п’ять місць серед семикласників з міста Херсона. Арбузова Карина – І місце, Кучеренко Лілія – ІІ, Ільченко Герман – ІІІ. 
   Олімпіада це завжди чудова нагода пригадати вивчене, і випробувати свої знання в нестандартних ситуаціях. Організатори проекту «Всеосвіта» цієї осені дали учням таку можливість. А молодий вчитель математики Скиба А.М. скористалася нагодою і залучила учнів до змагання в Інтернет-олімпіаді. Завдання були добре продумані, цікаві у чудовій, креативній тестовій формі. Діти з великим захопленням та цікавістю намагалися виконати усі вправи. Формат олімпіади додав змагальницького духу серед учнів у ході виконання завдань. Приємним як для вчителя, так і для учнів була миттєва перевірка результатів та нагородження сертифікатами та дипломами. Приємним став і той факт, що троє з чотирьох учасників 2(6)-Б стали переможцями. Винагородська Поліна, Мащенко Дарина, Чекменова Олена, Компанець Олександра. Бажаємо успіхів учням і творчої наснаги їх вчителеві.

Немає коментарів:

Дописати коментар