Найбільший урок у світі

Учні Херсонської гімназії №1 Херсонської міської стали учасниками проекту Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) «Найбільший урок у світі», що розроблений у партнерстві з платформою онлайн-освіти EdErа. 930 школярів із 32 класів долучилися до всеукраїнського заходу. 
Урок був присвячений важливості досягнення глобальних цілей для поліпшення освітніх можливостей, подолання нерівності та несправедливості. Школярі разом з вчителями дискутували про умови забезпечення сталого миру та покращення здоров‘я для кожної дитини. 
Цілі сталого розвитку (ЦСР), які ще називають “Глобальними цілями” — це загальний заклик до дій, спрямованих на те, щоб покінчити з бідністю, захистити планету і забезпечити мир і процвітання для всі людей у світі. 17 цілей є розвитком успіху Цілей розвитку тисячоліття; крім того, серед інших пріоритетів, вони також охоплюють нові сфери, такі як кліматичні зміни, економічна нерівність, інновації, стале споживання, мир і справедливість. Цілі є взаємопов'язаними — ключем до успіху в одній із них є вирішення питань, загалом пов'язаних із іншими. ЦСР працюють у дусі партнерства і прагматизму, і спрямовані на правильний вибір з метою стабільного підвищення якості життя для майбутніх поколінь. Вони містять чіткі орієнтири та цільові показники, які всі країни мають запровадити відповідно до власних пріоритетів і екологічних проблем світу загалом. 
Фото  уроків можете переглянути за посиланням  в соцмережі Facebook із хештегами #LargestLessonUkraine #SDGs4Children #TeachSDGs.

Немає коментарів:

Дописати коментар