Ітвіннери Херсонщини презентували програму  eTwinning Plus


17.11.16 Херсонська гімназія №1 приймала вчителів англійської мови м.Херсона та Херсонської області. Практичний семінар з теми «Використання інформаційно-комунікаційних технологій в проектах програми “ETwinningPlus”» організовано та проведено на базі опорного навчального закладу міста з інформаційно-комунікаційних технологій. 
Амбасадор програми Діана Гетте презентувала eTwinning, особливості та можливості, які відкриває програма для вчителів та учнів, ознайомила учасників з процедурою реєстрації.
Також вчитель представила найуспішніші проекти, зокрема проект “Making an international movie”, який був визнаний найкращим проектом місяця квітня у 2016 р. та отримав National Quality Label.
Ітвіннери Лілія Верисоча (Дніпровська ЗОШ I-III ступенів), Тетяна Устімова (Чулаківська ЗОШ I-III ступенів) говорили про ключові компетенції  та  про використання  ІТ-технологій у роботі вчителя. Аліса Думанська (Херсонська гімназія №6) та Олена Софієнко (Херсонська гімназія №1)  розповіли про  свій досвід участі у програмі ETwinningPlus, поділилися враженнями від участі у проектах та воркшопах у м.Києві. Зокрема, Аліса Думанська презентувала успішний міжнародний  проект “Welcome to my marvelous city”, який отримав  національну відзнаку.

Сподіваємося, що корисна та сучасна інформація щодо використання ІКТ у навчально-виховному процесі стане в нагоді усім присутнім на семінарі.
Особливі слова подяки міжнародній програмі ETwinningPlus, яка об’єднала нас, надихнула нас на нові звершення та просто зробила друзями та однодумцями!

Немає коментарів:

Дописати коментар