ОСВІТНІ РІШЕННЯ 

ДЛЯ СУЧАСНИХ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ

02 березня 2019 року за сприяння компанії Майкрософт Україна відбувся практичний семінар «Освітні рішення для сучасних закладів освіти. Інтеграція цифрових технологій в освітній процес». Близько 100 освітян з Херсона, області та різних куточків України завітали до Херсонської гімназії №1 Херсонської міської ради.
З вітальним словом виступили Наталія Устинова, директор гімназії, та Максим Волинець, керівник освітніх програм Майкрософт Україна. Під час заходу учасники мали можливість познайомитися й попрацювати з технологіями, які пропонує сьогодні компанія Microsoft для освітян. Обговорювалися питання, які сьогодні цікавлять небайдужих, інноваційних педагогів та керівників, а саме: «Як заощаджувати час з Office 365?»;  «З чого складається набір потужних інструментів для учнів і викладачів та чи можна їх використовувати на улюблених пристроях?»;  «Як організувати  інтерактивне заняття та мотивувати учнів застосовувати творчий підхід за допомогою програмних засобів?» та інше. 
Під час практичної частини усі присутні мали чудову нагоду відвідати корисні майстер-класи щодо організації спільної роботи за допомогою Microsoft Teams та навчання дітей за допомогою популярної гри Minecraft, реєструвалися на освітній платформі «Спільнота Майкрософт» та обговорювали переваги використання онлайн курсів та ресурсів для підвищення кваліфікації педагогів.
Учасники обмінялися досвідом та ідеями щодо впровадження освітніх програм, які пропонує Майкрософт сьогодні. На завершення заходу кожен учасник отримав сертифікат від компанії Майкрософт. Присутні відмітили високий рівень організації заходу та зазначили, що семінар був пізнавальним та цікавим як для початківців, так і для досвідчених користувачів.

Немає коментарів:

Дописати коментар